onsdag 17 februari 2010

MHmmmm

Kan man bli mer irriterad? vakna på fel sida skälla på allt å alla.. det jag gör just nu.. känner för att bara skrika..
Ni vet det vårskriket som ronja rövardotter gör?
Men ja det bllir hård musik å aggresioner idag.. känner bara för att åka hem å ligga å kramas med bettan å kolla film å mysa.. göra lite käk å ha det bra.
Dessutom låsa ute föräldrarna, vet inte vad det skulle göra för skillnad hemma mer än liggmärket i sängen och att tv:n inte är konstant på skrikandes å sprakandes.

Dom kan flytta ner till stockevik nu.. visst pappa e jätteduktig som grejar med andra huset, men något han måste komma ihåg är att han satt sig i den här knipan å kan inte bli arg å irriterade på folk när dom inte hjälper honom hela tiden då han inte änns kan förklara vad han vill ha hjälp med utan bara klagar istället.

Jag menar hur kul är det att hjälpa nån som bara påpekar alla fel man gör och hur långsamt det går eller vet hur man monterar trappor,el , vatten då man inte är utbildad snickare, elektriker eller rörmokare... men det e tydligen svårt att fatta..


Näst nästa helg blir det inte party på fredag det blir fan dunken med vin och en go jävla redig fylla där jag glömmer mitt namn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar